Kucharz w hotelowej restauracji nad jeziorem na Słowacji

Data publikacji: 16-12-2024
Miejsce Pracy: Słowacja
Wynagrodzenie: 1125-1800 euro netto/m-c
Stanowisko: Kucharz / Kucharka

Kucharz w restauracji hotelowej – SŁOWACJA

Dla naszego Klienta hotelu, położonego nad malowniczym słowackim Jeziorem Szczyrbskim w Tatrach Wysokich, poszukujemy Kandydata/Kandydatki na stanowisko kucharza do restauracji hotelowej

·       Lokalizacja – Słowacja, Tatry Wysokie, hotel położony nad Jeziorem Szczyrbskim

·       Start pracy - przyjazd dopasowany do kandydata – w dowolnym dniu

·       Pierwszy dzień: rozmowa kwalifikacyjna połączona z testem praktycznym w kuchni  

·       Od następnego dnia: rozpoczęcie pracy

Oferta:

·       Umowa o pracę tymczasową

·       Wynagrodzenie podstawowe 1500 EUR brutto (około 1125 EUR netto) miesięcznie  

·       Możliwość zarobienia do 1800 EUR netto miesięcznie (łącznie z nadgodzinami)

·       168 - 176 godzin miesięcznie + nadgodziny  

·       Zmiany od 6:00 do 22:00 (dokładne godziny zależą od potrzeb)  

·       Zapewnione wyżywienie (śniadanie: 1 euro , obiad: 1,5 euro, kolacja: 1,5 euro)

·       Zakwaterowanie zapewnione w hotelu (pokoje 1-3 osobowe, symboliczna opłata 10 euro/miesiąc)

Wymagania:

·       Min. kilkumiesięczne doświadczenie jako kucharz

·       Podstawowa znajomość procesów kulinarnych  

·       Podstawowa znajomość j. słowackiego (umożliwiająca komunikację i zrozumienie zamówień)  

Zadania:

·       Przygotowanie dań zgodnie z instrukcjami  

·       Kontrola jakości potraw i składników  

·       Przestrzeganie standardów higieny  

·       Współpraca z zespołem  

 

Odpowiedz na Ogłoszenie:

Pamiętaj o Podstawowych Zasadach Bezpieczeństwa

  • Nie przelewaj, nie wysyłaj pieniędzy potencjalnemu pracodawcy
  • Nie wysyłaj płatnych sms-ów np. w zamian za dodatkowe informacje o pracy
  • Nie podawaj wrażliwych danych, np. numeru karty kredytowej
  • Prosimy o zgłaszanie wszelkich prób oszustwa lub podejrzanych ogłoszeń