- Ogłoszenia o Pracę
- Praca za granicą
- Kucharz w hotelowej restauracji nad jeziorem na Słowacji
Kucharz w hotelowej restauracji nad jeziorem na Słowacji
Kucharz w restauracji hotelowej – SŁOWACJA
Dla naszego Klienta hotelu, położonego nad malowniczym słowackim Jeziorem Szczyrbskim w Tatrach Wysokich, poszukujemy Kandydata/Kandydatki na stanowisko kucharza do restauracji hotelowej
· Lokalizacja – Słowacja, Tatry Wysokie, hotel położony nad Jeziorem Szczyrbskim
· Start pracy - przyjazd dopasowany do kandydata – w dowolnym dniu
· Pierwszy dzień: rozmowa kwalifikacyjna połączona z testem praktycznym w kuchni
· Od następnego dnia: rozpoczęcie pracy
Oferta:
· Umowa o pracę tymczasową
· Wynagrodzenie podstawowe 1500 EUR brutto (około 1125 EUR netto) miesięcznie
· Możliwość zarobienia do 1800 EUR netto miesięcznie (łącznie z nadgodzinami)
· 168 - 176 godzin miesięcznie + nadgodziny
· Zmiany od 6:00 do 22:00 (dokładne godziny zależą od potrzeb)
· Zapewnione wyżywienie (śniadanie: 1 euro , obiad: 1,5 euro, kolacja: 1,5 euro)
· Zakwaterowanie zapewnione w hotelu (pokoje 1-3 osobowe, symboliczna opłata 10 euro/miesiąc)
Wymagania:
· Min. kilkumiesięczne doświadczenie jako kucharz
· Podstawowa znajomość procesów kulinarnych
· Podstawowa znajomość j. słowackiego (umożliwiająca komunikację i zrozumienie zamówień)
Zadania:
· Przygotowanie dań zgodnie z instrukcjami
· Kontrola jakości potraw i składników
· Przestrzeganie standardów higieny
· Współpraca z zespołem
Pamiętaj o Podstawowych Zasadach Bezpieczeństwa
- Nie przelewaj, nie wysyłaj pieniędzy potencjalnemu pracodawcy
- Nie wysyłaj płatnych sms-ów np. w zamian za dodatkowe informacje o pracy
- Nie podawaj wrażliwych danych, np. numeru karty kredytowej
- Prosimy o zgłaszanie wszelkich prób oszustwa lub podejrzanych ogłoszeń